ld systems
PRO AUDIO
IN MOTION

R

ALTAVEUS DE PA MULTIFUNCIONALS

L’àmplia gamma d’altaveus de PA de LD Systems ofereix solucions per a tot tipus d’aplicacions de música i veu, amb models actius o passius, i carcasses de plàstic o de fusta. Els altaveus multifuncionals de 8 “, 10”, 12 “i 15” ofereixen potències de 80 a 800 W RMS i els subwoofers actius i passius arriben a una potència de 1.000 W RMS. Totes les caixes d’altaveu estan equipades amb components de qualitat, amb altaveus de prestigioses marques com Eminence, FAITAL Pro o BMS i també amb xassís i tweeters dissenyats exclusivament per a LD Systems.

R

ALTAVEUS D'INSTAL·LACIÓ

Sigui com a altaveu full range en petites instal·lacions (cafès, bars i botigues de moda) o com a satèl·lit combinat amb un potent subwoofer, els altaveus d’instal·lació de LD Systems són ideals per a l’àmbit professional i també com a elegants solucions d’àudio domèstic. Una caixa de DM resistent, una alta durabilitat i un excel·lent acabat completen el seu disseny. Aquests monitors universals se subministren amb suports de muntatge i amb punts de volat ajustables que garanteixen una instal·lació òptima. Gràcies a la reixa frontal extraïble amb fixació magnètica pot canviar el seu aspecte ràpidament.

R

ALTAVEUS DE PA ALIMENTATS PER BATERIES

Els altaveus de PA alimentats per bateries de LD Systems estan disponibles en diverses configuracions i amb diverses característiques. Els altaveus de PA portàtils, són el complement ideal per a diverses aplicacions mòbils i incorporen diverses característiques pràctiques com, un sistema sense fil UHF, un reproductor de CD / MP3, un reproductor MP3 per USB, un reproductor de targetes SD, bateries d’alt rendiment i molts altres accessoris. Amb la seva trolley, rodes a la base i disseny compacte i lleuger, aquests sistemes de PA portàtils estan sempre a punt per al seu ús en qualsevol moment: petites aplicacions de PA, conferències, discursos, presentacions, seminaris o fins i tot clubs. Gràcies a la seva construcció robusta i a la seva bateria d’alt rendiment amb una autonomia de fins a 6 hores, aquests sistemes de PA portàtils, són adequats particularment en llocs sense connexió elèctrica, per exemple, en actuacions a l’aire lliure.

R

ACCESSORIS

Les bosses i fundes de LD Systems protegeixen els equips i accessoris durant el transport i l’emmagatzematge. Estan fabricats amb materials resistents, el seu disseny és robust i compten amb detalls funcionals, de manera que són l’alternativa pràctica a maletins pesats i més cars.

R

LINE ARRAYS

Per aconseguir un rendiment superior en els esdeveniments en directe, LD Systems ha desenvolupat uns excepcionals sistemes line array. La sèrie Premium Array no només es caracteritza pel seu disseny compacte fàcil de transportar, sinó que a més ofereix una gran relació qualitat-preu. En particular, per reproduir les freqüències baixes, els nostres line arrays es complementen amb els subwoofers de LD Systems, com el subwoofer passabanda amb filtratge de 4t ordre o el subwoofer bass reflex doble. Accessoris com l’estructura de volat amb certificació BGVC1, el controlador DSP, les aplicacions de programari i les solucions de transport personalitzades completen l’equipament necessari per al professional.

R

TAULA DE MESCLES

LD Systems ofereix una àmplia gamma de taules de mescles per a usuaris que busquen una solució econòmica sense renunciar a la qualitat del so, la funcionalitat i la fiabilitat. La gamma ofereix taules de mescles de fins a 16 canals per a gairebé qualsevol aplicació, ja sigui en actuacions en viu, com mesclador, en estudis de gravació a casa, o per a DJs i instal·lacions. Dins de la gamma, s’inclou també una taula de mescles amb un port USB per reproduir arxius MP3 directament des d’un pendrive USB, i diversos models amb processador digital de senyals.

R

SUBWOOFERS DE PA

Si necessita un subwoofer d’extensió per l’array de PA MAUI28, un calaix de greus potent per als altaveus full range d’un PA portàtil semiprofessional, o uns potents greus per a un sistema FOH professional, LD Systems disposa del subwoofer perfecte equipat amb pràctiques funcions per tot tipus d’aplicacions. Les sèries Stinger i Premium inclouen models actius i passius amb 1 o 2 woofers en mesures de 12 a 18 “. Els subwoofers de LD ofereixen una bona dinàmica amb una fidel resposta a l’impuls i una potència nominal de fins a 1.600 W; són ideals per a gires i també per a instal·lacions fixes.

R

AMPLIFICADORS

Amb potències de 300 a 3.000 W per canal, LD Systems ofereix una tecnologia d’amplificació fiable per a tot tipus d’aplicacions. Les sèries DJ, DEEP² i SP són la solució perfecta d’amplificació per directes o instal·lacions. Les etapes de potència de la sèrie SP no només impressionen per la seva potència, sinó també pel seu baix pes, la seva mida compacte i la seva font d’alimentació commutada particularment eficient.

R

AURICuLARS

La gamma d’auriculars de LD Systems ofereix models per a diverses necessitats, ideals per a ús domèstic. Els auriculars de LD Systems ofereixen un so d’alta qualitat i una gran comoditat a l’abast de totes les butxaques.

R

MICRÒFONS

Els micròfons i accessoris de micròfon estan disponibles en diverses configuracions per a tot tipus d’aplicacions professionals: per a l’escenari, l’estudi i, en general, on es necessiti captar la veu i els instruments de manera clara i precisa. La gamma inclou micròfons de veu dinàmics, micròfons de condensador i micròfons per bateria i instrument de vent, així com micròfons USB per a enregistraments de podcast o domèstiques. Els micròfons de LD Systems ofereixen una cancel·lació òptima de la realimentació acústica i es caracteritzen per un so molt natural i una àmplia resposta en freqüència. Per completar la gamma, s’inclouen diferents accessoris com a suports de micròfon en diferents models, boles antivent o flexos.

R

MONITORATGE INTRAAUDITIU

LD Systems ofereix una àmplia gamma de sistemes sense fils intraauditius professionals amb unes prestacions màximes quant a so i operació. Aptes per a totes les butxaques i per a diferents necessitats, podem trobar en aquesta gamma des de models bàsics fins còmodes sistemes per escenari, que ofereixen la solució de monitoratge intraauditiu adequada per a cada cas. Els sistemes sense fils intraauditius estan disponibles en diverses bandes de freqüència d’ús lliure i sense llicència.

R

PROCESSADorS DE SENYAL

Dins de la secció de processadors de senyal s’inclouen models digitals en versions de 3 i 6 canals. El controlador DSP està optimitzat específicament per funcionar amb els sistemes d’altaveus de LD Systems, tot i que també funciona perfectament amb qualsevol altra marca. El equalitzador gràfic en format de rack estàndard 19 “és ideal per a aplicacions professionals en directes i en estudi. D’altra banda, LD Systems ofereix també un crossover actiu amb funcions avançades i un excel·lent so.

R

SISTEMES COMPLERTS DE PA

Amb els seus potents sistemes complets compostos per un subwoofer i satèl·lits o columnes d’altaveus, LD Systems ofereix solucions per a diverses aplicacions des de gravacions domèstiques fins a aplicacions mòbils i instal·lacions fixes. El sistema DAVE de tercera generació, per exemple, ofereix diverses opcions de connexió, un so excel·lent, es pot muntar ràpidament i és molt còmode de transportar. També hi ha els arrays de PA portàtils de la sèrie MAUI de LD Systems, la solució ideal per a músics i DJ’s. Aquests line arrays compactes són discrets i, gràcies a l’acord lineal dels altaveus, proporcionen una distribució de so uniforme, el que millora l’experiència auditiva en tota la sala.

R

SISTEMES DE MICRòFON INALÀMBRIC

Llibertat a l’escenari! Els avantatges dels sistemes de micròfon sense fils resideixen a la llibertat de moviment que ofereixen als músics i en què eviten el risc d’ensopegar amb els cables estesos per tot l’escenari. Els nostres sistemes de monitoratge intraauditiu i sistemes de micròfon sense fils ofereixen d’1 a 1680 canals i permeten l’ús simultani de fins a 20 sistemes. Funcionen a la banda de freqüències UHF i es poden utilitzar sense llicència en la majoria dels països de la UE. Tots els sistemes sense fils de LD Systems es caracteritzen per un disseny innovador i funcional, així com una elevada qualitat de so, de manera que ofereixen la solució adequada per a qualsevol aplicació. Tots els nostres sistemes han estat sotmesos a controls exhaustius.

SAPS QUÈ VOLS? ENVIA'NS UN MISSATge

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Share This
0
El meu cistell