INSTAL·LACIONS

Més de 20 anys d’experiència avalen en els serveis integrals d’instal·lació, manteniment i optimització d’equips de megafonia i audiovisuals.

La nostra metodologia garanteix oferir la solució més idònia per cada projecte elaborant un estudi previ individual i exclusiu.

CENTRES EDUCATIUS
Megafonia amb sistema de missatges i cançons programades amb funcionament intuïtiu per substituir els timbres d’avisos; compatible amb sistemes d’alarma, evacuació i distribució per zones.

ESPAIS ESPORTIUS
Els pavellons, gimnasos i camps de futbol presenten una dificultat extra per les seves dimensions i compleció
acústica, és per això que en aquests tipus de projecte distribuïm els altaveus amb una gran precisió.

LLOCS DE CULTE
La claredat de la veu és el punt clau en aquest tipus de projecte, ja que els espais presenten grans ressonàncies,
és per això que distribuïm òptimament l’equip així com la tria de la microfonia més adient en cada cas.

SALES, AUDITORIS I TEATRES
La nostra experiència en la música en directe ens permet entendre les necessitats tant dels músics com del públic
per tal d’assegurar l’èxit en cada esdeveniment amb un so potent i definit en tot l’espai.

CONDICIONAMENT ACÚSTIC
Millorem i adeqüem la qualitat acústica dels espais que presenten dificultats com ressonàncies, realitzant mesures en els espais i instal·lant panells de materials específics totalment personalitzables.

PROJECCIÓ D’IMATGES
Treballem amb un gran ventall de marques, cosa que ens permet escollir el mes adequat segons la intensitat lumínica necessària per cada espai així com la seva definició depenent la pantalla escollida tant en dimensions com en automatismes garantint una màxima connectivitat amb els dispositius informàtics i d’àudio.

IL·LUMINACIÓ
Oferim un servei integral tant per teatres, sales i auditoris com per edificis i monuments exteriors. Oferint opcions de gestió des de dispositius mòbils o tablets sempre amb sistemes de funcionament intuïtiu. Sempre a la millor qualitat en tecnologia LED amb la millor eficiència energètica.

Share This
0
El meu cistell